VIP Credit Card

vip-credit-card

VIP Credit Card er et kredittkort som er fullstendig gratis å bruke. Det er yABank som utsteder kortet og du betaler null kroner i årsavgift og det koster ingenting heller å bestille kortet. Kredittkortet har flere goder slik som 50 dagers betalingsutsettelse, mulighet for rabatt på varekjøp, du kan få gratis entre på de mest populære utstedene, og du får en kredittramme til opptil 100 000 kroner. Du får også inkludert i kredittkortet reiseforsikring med avbestillingsforsikring og gjeldsulykkeforsikring.

VIP Credit Card fordeler

Dette kredittkortet har mange fordeler og alle nye medlemmer vil få en spesiell velkomstgave. Når du bruker VIP Credit Card så kan du benytte deg av kortets fordelsprogram. Dette innbærer at du kan få flere prosent rabatt hos mange av Norges ledende merkenavn. Å ha et VIP Credit Card innebærer også at du får hele tiden oppdatert informasjon, via blant annet Facebook. Her kan du lese om gode tilbud og om andre fordeler som kommer med kortet.

Sperretjeneste og høyere kredittramme

VIP Credit Card har en sperretjeneste som er åpen 24 timer i døgnet. Du ringer bare + 47 23 20 46 20 for å sperre kortet ditt.  Fakturaen på kortet sendes ut per e-post eller post omtrent den 5. og har en forfallsdato den 20. i hver måned. Det er dessuten mulighet for å øke kredittrammen på kredittkortet. Dette gjør du ved å henvende deg skriftlig til yA Bank på e-postadressen: service@vipcredit.no. Banken vil da gjøre en kredittvurdering på deg og et vilkår for at du kan få en høyere kredittramme er at du har vært flink med dine innebetalinger.

Hvordan bestille VIP Credit Card

Det er enkelt å bestille VIP Credit Card. Alt du trenger å gjøre er å fylle det nettbaserte søknadsskjemaet som ligger på kredittkortets nettsted. Søknaden inneholde fire trinn, og alle poster som du trenger å fylle ut har forklarende tekst i margen slik at du vet hva du skal legge til og hvorfor opplysningen er nødvendig.