Fire kredittkort med høy kredittgrense

remember-kredittkort

Trenger du penger til et større prosjekt, eller ønsker du bare å vite at du har tilgang til mye penger dersom du plutselig skulle få bruk for det? I så fall er det du trenger et kredittkort med høy kredittgrense, noe du kun får dersom du har høy nok inntekt og en stabil økonomi som samsvarer med en høy kredittgrense. Men hvilke kredittkort og banker tilbyr egentlig høy kredittgrense? Det skal vi se nærmere på under her, der vi anbefaler fire kredittkort med høy kredittgrense. Se også www.kredittkortinfo.no for kort med høy maksimal kredittgrense.

re:member

Det desidert beste kredittkortet for deg som trenger høy kredittgrense heter re:member, og tilbys av det velkjente kortselskapet EnterCard. Dette er også et av landets mest populære kredittkort, noe som kommer av at det har gunstige betingelser på alle plan. Den høye kredittgrensen er på hele 150 000 kroner, noe som få andre kredittkort her i landet klarer å matche. Med en rentefri betalingsutsettelse på inntil 52 dager og en effektiv rente på 25,40 prosent er det massevis av fordeler med dette kredittkortet.

SAS EuroBonus American Express

For deg som ikke har noe imot å betale et lite årsgebyr for å eie kredittkortet – og samtidig få tilgang til massevis av fordeler og bonuser tilknyttet flyselskapet SAS’ bonusprogram – så er kredittkortet fra American Express et meget godt valg. Det kommer i forskjellige varianter der kredittgrensen varierer ettersom hvor mye man ønsker å betale i årsgebyr, og det billigste kredittkortet gir deg en kredittgrense på inntil 150 000 kroner. Men for storbrukeren så vil man ønske seg et Platinum-kort, der det faktisk ikke er noen kredittgrense!

Santander Red

Fra banken med samme navn, så får vi kredittkortet Santander Red, som er midt i blinken for den som behøver en høy kredittgrense. Maksimal kreditt er riktignok 100 000 kroner her, og noe lavere enn de to overnevnte alternativene, men kredittkortet har såpass mange andre fordeler at det vil være nyttig for deg som planlegger å bruke mye penger. Dette fordi at den effektive renten er på 17,12 prosent, noe som egentlig minner mer om et godt forbrukslån. Det gjør at man kan bruke mye penger og handle ting på avbetaling uten å ha dårlig samvittighet av den grunn.

yA kredittkort

Det fjerde og siste kredittkortet vi skal anbefale med høy kredittgrense, tilbys av den norske internettbanken yA Bank og heter simpelthen yA kredittkort. Også dette kredittkortet har 100 000 som den maksimale kredittgrensen, og tilbyr gunstige betingelser utover dette. Med det tenker vi på en rentefri betalingsutsettelse på inntil 50 dager, og en akseptabel rente på 22,90 prosent. Den eneste ulempen med kredittkortet fra yA Bank, er at du må være minst 23 år gammel for å søke. Det utelukker en stor del av befolkningen – men for dere andre så er det bare å søke om kredittkortet.